fbpx

Köpvillkor

Köpvillkor

Leveranssätt: När du beställer varor hos oss kan du välja att hämta själv eller att varorna levereras direkt till den adress du anger. Varorna skickas normalt med Schenker. Transportören kommer att kontakta dig innan leverans.

Tänk på att tunga och/eller skrymmande varor kan behöva lossning med truck eller hjullastare. Det är ditt ansvar som köpare att tillhandahålla lossning med maskin när så krävs.

Leveranstid: Lagervaror skickas 1-5 dagar efter beställning.

Fraktkostnad: Fraktkostnaden beräknas och meddelas vid beställning. För vissa orter kan ett extra frakttillägg tillkomma men i de fallen blir du kontaktad före sändning.

Mottagning av varor: Tänk på att ha telefonen tillgänglig när du väntar på leverans. Om du inte är tillgänglig när chauffören kontaktar dig kan du bli debiterad för återtransport och ny utkörning.

För alla leveranser gäller transport fram till porten på adressen på körbar väg om inget annat anges. Du får själv flytta varorna från budbilen in till bostaden eller in på tomten om det inte finns möjlighet för bilen att ta sig in. Transportören lossar normalt inte gods utan kvittens från ansvarig mottagare. Detta innebär att du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot och kvittera godset när leveransen utförs. 

Skadat gods: Vid avlastning ska varorna inspekteras noggrant av mottagaren innan leveransen kvitteras. Är godset skadat skall du inte ta emot det, utan be transportören återta det.

Kontakta därefter Stabil Stängsel för vidare handläggning. Ser du mindre skador och/eller skador på emballage noteras detta på fraktsedeln då godset kvitteras. Skadat gods som kvitterats ska anmälas till Stabil Stängsel senast inom 5 arbetsdagar.

Restnoterad vara: Om en vara skulle vara slut i lager kommer vi att kontakta dig med ett nytt leveransbesked. Vi skickar inte ut ordern förrän den är komplett om inte annat överenskommits.

Ångerrätt/Öppet köp: Som privatperson har du i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars ångerrätt/ öppet köp när du handlar varor på stabil.se. Observera att detta inte gäller specialbeställningar och måttanpassade produkter som är beställda specifikt för dig. 

Övrigt: Stabil Stängsel reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll. Vi förbehåller oss rätten att avbryta ett köp om prissättningen visar sig vara felaktig.

Returer & reklamation

Returer: Önskar du returnera en vara vill vi att du kontaktar oss för vidare instruktioner. Vi kommer att debitera dig för aktuell kostnad för returfrakt.

Reklamation: Som konsument har du rätt att reklamera en felaktig vara i upp till 3 år men skall helst göras inom ”skälig tid” 2 månader. Kontakta oss innan du returnerar.

Garanti

Garanti: Vi lämnar 2 års garanti på fabrikationsfel. Om du fått en felaktig vara i din leverans ber vi dig kontakta oss snarast möjligt för fortsatt handläggning. En felaktig vara skall reklameras inom 14 dagar.

Betalningsvillkor

Betalningslösningar: Välj mellan Swish, faktura och bankgiro. Minderåriga får ej genomföra köp utan målsmans godkännande. Faktura efter godkänd kreditprövning.

SWISH: Betala i förskott med Swish i svenska kronor till 123 045 35 71

Förskottsbetalning via Bankgiro 5676-3758

Betalningsvillkor: Vi levererar varan 1-5 dagar efter beställning och att varorna är betalda.

Dela gärna »

Vårt sortiment

Stabil Stängsel - räcken
Räcken
Stabil Stängsel

Räcken

Räcken Vi tillhandahåller tåliga räcken i stål för sammanhang där det behövs stabila områdesskydd och avgränsningar. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag

Läs mer »
Stabil Stängsel - smide special för grindar och staket
Smide
Stabil Stängsel

Smidesgrindar och smidesstaket

Smidesgrindar och smidesstaket Vi tillverkar måttanpassade smidesgrindar och smidesstaket för dina behov. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag som passar dina behov

Läs mer »
Stabil Stängsel Original Hundgård
Hundgårdar
Stabil Stängsel

Stabil Original Hundgård

En stabil och slitstark hundgård för dig som önskar en ändamålsenlig hundinhägnad med lång livslängd. Vi har pålitliga produkter som är starka och håller sig

Läs mer »