fbpx

Sortiment

STÄNGSEL

Stängsel för områdesskydd

Vi är en kompetent leverantör av områdesskydd, dvs. stängsel, räcken och grindar för industriområden, kraftanläggningar, idrottsanläggningar, förskolor, skolor, fastigheter, återvinningsanläggningar, järnvägar, djurparker mm. Vi tillverkar även stabila och slitstarka hundgårdar.

Vårt åtagande kan variera från totalentreprenader till enbart försäljning av material. Vi har resurser för att utföra projektering, tillverkning och montage av kompletta anläggningar.

Vi har lång erfarenhet av att tillverka måttanpassade grindar, luckor och stolpar och kan därför också i samarbete med dig som beställare komma fram till en bra lösning just för dina behov.

Stabil Stängsel - Orsa Rovdjurspark
Stabil Stängsel slaggrindar på Jämtkraft Arena i Östersund
GRINDAR & BOMMAR

Grindar för industri, kraftanläggningar, idrottsanläggningar, förskolor, skolor och villor

Grindar finns i många olika utföranden. Val av grind och olika möjligheter att manövrera t.ex. motordrivna grindar tål att fundera igenom innan man slår till. Vi står gärna till tjänst med rådgivning.

Vi tillverkar standarddimensioner av slaggrindar och skjutgrindar men även måttanpassade grindar utifrån önskemål i varje enskilt fall. Vi rekommenderar lösningar utifrån de förutsättningar som finns vid specialprojekt.

OMRÅDESSKYDD

Räcken

Vi tillhandahåller tåliga räcken i stål för sammanhang där det behövs stabila skydd och avgränsningar.

Stabil Stängsel - räcken
Stabil Stängsel Hundgård
HUNDGÅRDAR

Hundgårdar av högsta kvalitet

Vi tillverkar hundgårdar av högsta kvalitet. Vi har pålitliga produkter som är starka och håller sig snygga och fräscha under lång tid tack vare sin ytbehandling. Sektionerna är varmförzinkade enligt ISO 1461, vilket innebär den bästa rostskyddsbehandlingen.

Vår hundgård Stabil Original är tack vare sektionernas konstruktion enkel att montera och anpassa för både små och stora hundgårdar för privata hundägare, hunddagis och kennel.

SPECIAL

Måttanpassade smidesgrindar och smidesstaket

Vi tillverkar måttanpassade smidesgrindar och smidesstaket för dina behov. Kontakta oss för offert.

Stabil Stängsel - smide special för grindar och staket
Långt hörnstag stående Stabil Original hundgård
PRODUKTSORTIMENT

Produkter och tillbehör

Våra produkter och tillbehör till hundgårdar, grindar, stängsel mm. Kontakta oss för förslag till lösningar för dina behov.