fbpx

INTEGRITETSPOLICY och BEHANDLING av PERSONUPPGIFTER

INTEGRITETSPOLICY och BEHANDLING av PERSONUPPGIFTER

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Söker du info om våra köp-och betalningsvillkor kan du läsa här ››

Personuppgiftsansvarig:

Stabil Stängsel i Sikås AB
Sikås Myrtagsvägen 105
833 49 Hammerdal

Org.nr 559315-6580

Tel: 0644-64 32 10
E-post: kontakt*stabil.se ( * byt till @ )

Vår webbplatsadress är: https://www.stabil.se/

Hantering av personuppgifter:

Vi använder dina personuppgifter för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Dessutom hanterar vi även uppgifterna för att utföra uppdrag, kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Cookies:

På vår hemsida använder vi oss av cookies, detta gör vi för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt för att underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Cookies är inte skadlig programvara och kan alltså inte komma åt eller ändra någon data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies om man vill det, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Facebook Pixel:

Förutom Cookies använder vi även så kallade pixlar från andra nätverk som Google och Facebook för att tillhandahålla reklam som är mest relevant för dina intresseområden i deras egna sociala nätverk. Du kan läsa mer om Facebook sekretesspolicy här > www.facebook.com/about/privacy/update

Google Analytics:

Vi använder Google Analytics för att se hur besökarna använder vår hemsida, till exempel vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder och vilken browser besökaren använder. På så sätt kan vi anpassa och förbättra våra sidor. Vi kan även använda informationen för att söka efter fel. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Ibland använder vi Google Analytics/Adwords Remarketing som placerar cookies på din dator. Detta gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av men informationen kan inte spåras tillbaka till dig.

Läs mer om hur Google använder olika cookies > policies.google.com/technologies/types
Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data > policies.google.com/privacy

Inbäddat innehåll från andra webbplatser:

Våra inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll, exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v i informerande syfte. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan alltså samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll. Detta innebär även att din interaktion med det inbäddade innehållet kan spåras om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Mailutskick:

Ibland skickar vi ut mail till våra kunder för att informera om vår verksamhet eller berätta om erbjudanden som du kan vara intresserad av. Meddela oss på kontakt*stabil.se ( * byt till @ ) om du vill bli avregistrerad från dessa utskick så tar vi bort dig.

Vi hanterar följande uppgifter:

Vi hanterar namn, företagsnamn adress, personnummer/organisationsnummer, telefonnummer och e-postadress för att administrera vår verksamhet och ge dig service.

Hur länge sparar vi dina uppgifter:

Vi sparar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår, detta på grund av administrativa, legala skäl eller säkerhetsändamål.

Dina rättigheter:

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig men detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Du har även rätt att avböja kommunikation från oss om du önskar det och kan göra så genom att:

  • Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.
  • Du kan även kontakta oss via kontakt*stabil.se ( * byt till @ ) om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter i vårt register.

Hur vi skyddar uppgifter och information:

  • Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.
  • Antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterade program används för att skydda data.
  • Vi utför säkerhetskopiering och backup varje dygn.
  • På vår hemsida har vi kryptering genom SSL-certifikat, detta ser du genom det gröna ”hänglåset” i din webbläsares adressfält.

Ändringar och tillägg till våra villkor:

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida.
Senast uppdaterad 20 augusti 2022.

Har du frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på kontakt*stabil.se ( * byt till @ ) så svarar vi så snart vi kan.

Dela gärna »

Vårt sortiment

Stabil Stängsel - räcken
Räcken
Stabil Stängsel

Räcken

Räcken Vi tillhandahåller tåliga räcken i stål för sammanhang där det behövs stabila områdesskydd och avgränsningar. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag

Läs mer »
Stabil Stängsel - smide special för grindar och staket
Smide
Stabil Stängsel

Smidesgrindar och smidesstaket

Smidesgrindar och smidesstaket Vi tillverkar måttanpassade smidesgrindar och smidesstaket för dina behov. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag som passar dina behov

Läs mer »
Stabil Stängsel Original Hundgård
Hundgårdar
Stabil Stängsel

Stabil Orginal Hundgård

En stabil och slitstark hundgård för dig som önskar en ändamålsenlig hundinhägnad med lång livslängd. Vi har pålitliga produkter som är starka och håller sig

Läs mer »