fbpx

Industristängsel – stängsel för industriområden och handelsområden

Vi erbjuder 3 huvudtyper av stängsel/områdesskydd för industriområden och handelsområden: flätverksstängsel, säkerhetsstängsel och elstängsel/larmstängsel.

Standard industristängsel

Flätverksstängsel för industriområden och handelsområden är den vanligaste typen av industristängsel. Det ​består av ett nät som är vävt av förzinkad tråd. Det gröna eller svarta nätet är även plastat utanpå. Det vanligaste utförandet är med en näthöjd på 2000 mm och med 3 rader taggtråd över. Det uppfyller då försäkringsbolagens villkor på ett fullvärdigt områdesskydd.

Maskvidden är normalt 50×50 mm och tråddiametern 3 mm.

Nätet monteras på nedgjutna stolpar och kan kombineras med olika grindar i vårt sortiment.

Vad gäller ytbehandling och färger så finns 4 varianter att välja på:

  •     Förzinkat
  •     Förzinkat och sintrat, mörkgrönt (plastat)
  •     Förzinkat och sintrat, olivgrönt (plastat)
  •     Förzinkat och sintrat, svart (plastat)

Säkerhetsstängsel

Den andra typen av industristängsel som är betydligt kraftigare kallas för säkerhetsstängsel. Säkerhetsstängsel används för områden där kraven på styrka och säkerhet är en viktig faktor.

Säkerhetsstängsel består av svetsade stålpaneler som skruvas på kraftiga nedgjutna stålstolpar och som kan kombineras med olika grindar i vårt sortiment.

  • Varmförzinkat eller vfz och lack
  • Maskvidd 200×50 eller 50×50 mm
  • Standardhöjd är 2000 eller 2400 mm

Elstängsel och larmstängsel

Ett vanligt industristängsel eller säkerhetsstängsel enligt ovan kan kompletteras med eltrådar på insidan. Dessa är även kopplade till ett larm. Larmstängsel är ett optimalt skydd mot inbrott och skadegörelse.

  • Avskräckande. De flesta människor har en naturlig respekt för elektricitet. Varningsskyltarna räcker oftast för att tjuven ska avstå.
  • Obehagligt. Upp till 10 000 volt (ofarlig) spänning får sannolikt inkräktare på andra tankar om de ändå försöker ta sig in.
  • Larmet löser ut vid beröring eller manipulation innan inkräktaren hunnit igenom.

Kontakta oss så tar vi fram förslag på stängsel och grindar som passar era behov – beställ direkt på telefon 0644-643210 eller kontakta oss här ››

Dela gärna »

Vårt sortiment

Stabil Stängsel - räcken
Räcken
Stabil Stängsel

Räcken

Räcken Vi tillhandahåller tåliga räcken i stål för sammanhang där det behövs stabila områdesskydd och avgränsningar. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag

Läs mer »
Stabil Stängsel - smide special för grindar och staket
Smide
Stabil Stängsel

Smidesgrindar och smidesstaket

Smidesgrindar och smidesstaket Vi tillverkar måttanpassade smidesgrindar och smidesstaket för dina behov. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram förslag som passar dina behov

Läs mer »
Stabil Stängsel Original Hundgård
Hundgårdar
Stabil Stängsel

Stabil Original Hundgård

En stabil och slitstark hundgård för dig som önskar en ändamålsenlig hundinhägnad med lång livslängd. Vi har pålitliga produkter som är starka och håller sig

Läs mer »